servis PlayStation, ps4, ps3, ps5 PlayStation konzola, konzole, konzola i

Mikroteh nudi usluge popravka PlayStationa ( PS3, PS4, PS5 )

servis PlayStation, konzole, ps3, ps4, ps3, ps4, ps5 PlayStation, konzole, playstation konzola, konzola i

Mikroteh servis konzola Split

SERVIS IGRAĆIH KONZOLA MIKROTEH SPLIT

Mikroteh servis igraćih konzola nudi usluge popravka PlayStation (PS3, PS4, PS5)  konzola.

VRSTE POPRAVAKA UREĐAJA

Zamjena i nadogradnja hard diska

Zamjena hard diska

Osim problema sa pokretanjem sustava i preuzimanja ažuriranja, zbog pokvarenog hard diska mogli bi izgubiti sve podatke, zato ako primjetite ove probleme donesite nam konzolu što prije.

Popravak optičkog uređaja

Popravak optičkog uređaja

Ako vaša konzola ne želi prihvatiti diskove ili ako ih ne želi izbaciti, te ako iz optičkog uređaja dopiru neuobičajeni zvukovi poput klikanja ili brujanja zasigurno imate problem sa optičkim uređajem.

Zamjena lasera

Zamjena glave lasera

Ako dobivate obavijesti o greškama kod učitanja diska, ako dolazi do smrzavanja tijekom igranja ili vaš PlayStation ima problema s učitavanjem igara i DVD-ova, vašoj konzoli potrebna je novi laser.

Popravak napajanja računala

Popravak elektronike napajanja

S obzirom da napajanje opskrbljuje strujom cijeli uređaj, ako primjetite da se vaša konzola neprestano gasi ili se uopće više ne pali, vrlo je vjerojatno da se radi o kvaru napajanja.

Zamjena HDMI utora

Zamjena HDMI konektora

HDMI utor može olabaviti ili se slomiti zbog pada ili naglog pomicanja bez isključivanja kabela. Ako ste isprobali drugi HDMI kabel i ne vidite sliku na TV-u, to je znak da vam treba novi HDMI utor.

Čišćenje prljavštine i prašine

Čišćenje prašine i prljavštine

Prije ili poslje vaš PlayStation će nakupiti prašinu i prljavštinu. To će uzrokovati pregrijavanje i potencijalno oštetiti konzolu zato nam što prije donesite svoju konzolu na čišćenje.

Reinstalacija sistemskog softvera

Ažuriranje softvera

Greška kod ažuriranja, nestanak napajanja pri ažuriranju, problem sa usporavanjem igara i izbornika ili planirana nadogradnja hard diska iziskuju reinstalaciju sistemskog softvera.

Zamjena tipki i konektora kontrolera

Zamjena tipki i konektora

Ako tipke vašeg kontrolera zapinju ili ne reagiraju, te ako je konektor vašeg kontrolera slomljen ili oksidiran, donesite nam svoje kontrolere kako bi zamijenili oštećene dijelove.

Zamjena LCD ekrana ručnih konzola

Zamjena LCD ekrana

Ako je ekran na vašoj PS Viti ili PSP-u slomljen, izgreban ili nagnječen zbog udarca, pada ili prevelikog pritiska donesite nam konzolu kako bi napravili zamjenu LCD ekrana.

SERVIS PLAYSTATION 4 I PLAYSTATION 5 KONZOLA.

PRIJE PREDAJE UREĐAJA

1. Ponesite sa sobom svu dodatnu opremu – Osim ako nije vezana za kvar na konzoli, za dodatnu opremu koju nam ostavite, ne odgovaramo.

KONTAKTIRAJTE NAS

OSTALE USLUGE MIKROTEH SERVISA