21000 split, telefon, 21000 split, pametnih telefona, 21000 split, pametnog telefona split, 21000 split … iPhone, Apple, iPhone, Samsung, iPhone, Huawei, iPhone, Google, iPhone, Apple, iPhone, Samsung, iPhone, Huawei, Google, iPhone, Samsung

telefon, pametnih telefona, pametnog telefona split… iPhone, Apple, iPhone, Samsung, iPhone, Huawei, iPhone, Google, iPhone, Apple, iPhone, iPhone, Huawei, Google, iPhone, vaš uređaj, servis, uređaj, uređaj

Mikroteh servis mobitela Split, servis pametnih telefona, servis pametnih satova

SERVIS MOBITELA MIKROTEH SPLIT

Mikroteh servis mobitela nudi usluge popravka svih poznatih brendova mobilnih uređaja (iPhone, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei, Google, Xiaomi,…).

VRSTE POPRAVAKA UREĐAJA

Zamjena razbijenog stakla i ekrana

Zamjena ekrana

Slomljeni ekran je najčešća vrsta kvara na mobitelima. Svakodnevno intenzivno korištenje doprinosi vjerojatnosti da ekran mobitela pukne uslijed udarca, pada ili prevelikog pritiska.

Pri padu ili udarcu, snaga udara nadjačava površinsku kompresiju stakla što rezultira stresom koji može uzrokovati napuknuće ili potpuni lom ekrana. Ovisno o oštećenju može puknuti samo staklo, samo ekran ili ekran i staklo.

Čišćenje vode i tekućine

Čišćenje vode i tekućine

Prodor tekućine u kućište uređaja drugi je najčešći uzrok kvara mobitela. Iako su noviji modeli mobitela mnogo otporniji na vodu nego njihovi prethodnici, nijedan nije potpuno vodootporan.

Imajte na umu kako se sve navedeno odnosi isključivo na čistu vodu. Morate biti posebno oprezni u slučaju zaranjanja pametnog telefona u bazen ili more, gdje korozivni utjecaj soli i klora lako mogu dokrajčiti vaš pametni telefon.

Zamjena baterije

Zamjena baterije

Svakom generacijom mobiteli postaju energetski efekasniji, ali svaka baterija ima vrijeme trajanja određeno brojem ciklusa punjenja. Na to utječe i način korištenja jer to nije egzaktan već prosječan broj.

Ako primjećujete da se baterija prazni neoubičajno brzo, ako se vaš mobitel ne može napuniti do kraja, te posebno ako primjećujete kako se vaš uređaj pregrijava dok ga koristite, vrijeme je za zamjenu baterije.

Popravak konektora punjenja

Popravak konektora punjenja

Najčešći uzroci problema sa konektorom punjenja su pogrešno spajanje punjača na utor punjenja i pad mobitela dok je još uvijek spojen na punjač. Usljed ovoga lako se može dogoditi da se konektor iskrivi ili potpuno slomi.

Ako ste pak primjetili da se vaš mobitel ne puni dok je na punjaču ili se puni s prekidima, ako ga računalo ne prepoznaje dok je s njim spojen preko USB-a, potreban vam je popravak ili zamjena konektora punjenja mobilnog uređaja.

Popravak mikrofona i zvučnika

Popravak zvučnika i mikrofona

Ako tijekom poziva čujete sugovornika ali on ne čuje vas, ako morate koristiti slušalice da bi mogli obaviti poziv, zvuk koji pokušavate reproducirati je prigušen, distorziran ili ga uopće nema, to su znakovi pokvarenog zvučnika mobitela.

Ako ne možete čuti sugovornika, niti on može čuti vas bez obzira na koji način razgovarate, ako ne možete reproducirati zvuk bez obzira koju aplikaciju koristite to je siguran znak da je zvučnik mobitela oštećen te ga je potrebno zamijeniti.

Popravak matične ploče

Popravak matične ploče

Matična ploča jedan je od osnovnih dijelova mobitela sa kojim su povezane sve elektronske komponente. Ako je oštećena, uzroci i znakovi kvara mogu biti jako različiti, zbog čega se popravak obavlja tek nakon detaljne dijagnostike.

Neki od potencijalnih uzroka kvara matične ploče mogu biti: pad mobitela, prodor tekućine ili pijeska unutar kućišta, korištenje neispravnog punjača, pregrijavanje ili loše obavljeni popravak pametnog telefona.

Zamjena kamere

Zamjena kamere i bljeskalice

Aplikacija za kameru na vašem mobitelu se ne pali ili je ekran potpuno crn? Fotografije koje snimate su mutne, a bljeskalica se ne uključuje? Sve navedeno su znakovi da nešto nije u redu sa kamerom.

Osim popravka i zamjene stražnjih kamera, koje ovisnu o modelu vašeg mobitela mogu uključivati i zamjenu bljeskalice, radimo i zamjene prednje tj. selfie kamere.

Spašavanje podataka

Spašavanje podataka

Povećanje interne memorije i kapaciteta memorijskih kartica omogućilo je čuvanje velike količine podataka na mobitelima. Ti podatci se mogu izgubiti zbog greške korisnika ili softvera.

Mikroteh nudi usluge spašavanja podataka koja uključuje spašavanje podataka sa interne memorije i memorijskih kartica i spašavanje kontakata sa neispravnih mobitela.

Popavak operativnog sustava

Popravak oprativnog sustava

Mobiteli mogu zapeti pri podizanju sustava, ne dati se upaliti, raditi jako sporo ili jednostavno blokirati. U tom slučaju potrebno je napraviti nadogradnju ili popravak operativnog sustava uređaja.

Ako ste primjetili bilo što od gore navedenog, donesite nam svoj pametni telefon kako bi instalirali novi softver, nadogradili postojeći ili resetirali mobitel na tvorničke postavke.

PRIJE PREDAJE UREĐAJA

1. Pohranite podatke na zasebnu memoriju – Ne odgovaramo za gubitak podataka na vašem mobitelu, zato provjerite jeste li pohranili svoje podatke na zasebnu memoriju ili ih sinkronizirali na svoj oblak.

2. Isključite lozinke i PIN-ove – Ukoliko nam ne želite ostavljati pristupne šifre, prebacite podatke sa mobitela te ga vratite na tvorničke postavke i predajte ga na servis otključanog.

3. Uklonite SIM i memorijske kartice – Preporučamo vađenje kartica iz vašeg mobitela, jer nismo odgovorni za dodatne stvari koje nam nenamjerno ostavite.

KONTAKTIRAJTE NAS

OSTALE USLUGE MIKROTEH SERVISA